Συνέντευξη στο iEidiseis.gr

Ανοίγει την καρδιά του ο Σταμάτης Κραουνάκης με τη συνέντευξή του στο iEidiseis, μιλώντας για όλους και για όλα, χωρίς φόβο, αλλά με το χαρακτηριστικό πάθος και την τρυφερότητα που, συνάμα, τον διακρίνει.

Είναι από τις λίγες φορές που ο υπογράφων δεν είναι σίγουρος ούτε για τον τίτλο που βάζει, ούτε για τον πρόλογο-ότι και αν προτάξει θα αδικήσει πολλά άλλα.

Ο μεγάλος μας μουσικοσυνθέτης –και τόσα άλλα- αποκαλύπτει ότι τον καιρό της καραντίνας γράφει τραγούδια («μερικά, πολύ εφηβικά αισθήματα για μένα, τα ηχογραφώ σιγά σιγά με εξαίσιες φωνές», αναφέρει), ενώ πάει με τους συνεργάτες του και «στα σπίτια, στις αυλές, στα κτήματα, στις παραλίες». «Σε κάποιο απ’ αυτά τα μέρη, κάπου θα μας πετύχεις. Σε κάποια γειτονιά, σε κάποιο κήπο», απαντά όταν το ρωτάμε πού θα τον απολαύσουμε φέτος το καλοκαίρι.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μιλάει για την πολιτική, τον Μητσοτάκη, τον Τσίπρα, τον Κώστα Μπακογιάννη, την κατάσταση των καλλιτεχνών, αλλά και την Λίνα Μενδώνη, για την οποία δεν διστάζει να πει ότι …»άμα δω το καλό, ένα φιλάκι θα της δώκω, γιατί είμαι και πονόψυχο παιδί»!

Διαβάστε την όλη εδώ

| NEA